Close
Dragile noastre si dragii nostri,

Salonul Man!fest isi tine spiritul deschis. Si printre atat de multe vesti grele, stim ca e de datoria noastra sa aducem si starea de bine.

Scurt si la obiect. Poate ca ni s-a anulat primavara, dar, asa cum spunea F Scott Fitzgerald – avem acea convingere familiară că viaţa începe din nou odată cu venirea verii.

Sa transformam distantarea sociala in apropiere. Sa fim noi, ca de obicei, cei care lasa aici un manifest necesar – virusul trece, viata continua.

Si, oricat de departe pare acum acel moment, tot in Floreasca 79 ne vei gasi.

Asa ca noi ne aventuram sa visam la vara. Sa te inspiram, sa te motivam, sa insiram clipele pline de fericire pe care le-am petrecut si pe care le vom petrece.

Sunt momente dense si pentru noi. Incerte.

Ne-am gandit indelung care e rolul nostru zilele acestea. Si ne-am dat seama destul de repede. Sa dam speranta, sa facem acel #stayHome #staySafe mai colorat, mai usor. Sa iti amintim ca trece, ca parul se ingrijeste si in perioada aceasta pentru ca – si asta o stii de la noi – iti ridica starea.

Iar in starea aceasta de bine, de stralucire si de speranta vrem sa te tinem. O sa ne gasesti pe Facebook si pe Insta. Vrem sa iti aratam cum e la noi #stayHome, cu ce umplem zilele acestea, din ce inspiram.

Ne-ati scris, in aceeasi masura, cu intrebari despre cand revenim. Nu stim. Insa, vrem sa continuam impreuna drumul si sa ramanem, in perioada aceasta aproape de voi. Am creat o serie limitata de carduri cadou pentru voi sau pentru cele sau cei dragi voua. Ne ajuta atat pe noi sa traversam o perioada delicata dar sadeste si speranta ca va fi din nou, bine.

Nu ezitati sa ne scrieti si in loc de o programare, punem un card cadou.

The hair must go on! Let’s dream for the summer!

Man!fest Styling Yourself